Alla aktuella anläggningsprojekt i Ale

Just nu finns inget projekt i Ale som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Utbyggnad av gång- och cykelväg i Göteborg
Projektet avser utbyggnad av gång- och cykelväg.
Kvalificerad projektingenjör för avdelning Västlänken
Option: Beställaren har möjlighet att förlänga kontraktet med ytterligare 1 år + 6 mån, dvs längst t.o.m. 2024-07-31.
Nytt industriområde Skaftö i Lysekil
Projektet avser anläggning av infartsväg till ett nytt industriområde för lätta industrier. Fördröjning av dagvatten och VA-anläggningar ingår i projektet samt el och fiber in till blivande fastigheter.
Utbyte av rörbroar över Afsen i Skara
Avser utbyte av två stycken rörbroar över Afsen i Skara kommun. Objektet är beläget i södra delarna av centrala Skara, i närheten av Hospitalgården.
Anläggande och drift av laddstationer vid Hornborgasjön
Avser installation och drift av laddstationer för elbilar till Hornborgasjön. Uppdraget omfattar installation och drift av 6 st laddstationer med 2 st uttag per laddstation. Avtalstid 2022-04-01 - 2025-03-31 med möjlighet till 1 + 1 års förlängning.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).