Alla aktuella anläggningsprojekt i Fagersta

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Spår- och ballastbyte på sträckan Ängelsberg-Snyten
Bandel 344, ca 4 km lång sträcka. Byte av ballast, sliprar och räler.
Sanering av mark i Fagersta
Kommunen undersöker möjligheterna till att bygga bostäder i attraktiva sjönära lägen i kommunen. En möjlig plats är vid gamla sågverksplanen i Västanfors, ”Västanfors sjöläge”. Området är förorenat av den sågverksamhet som tidigare bedrevs på platsen. En förutsättning för att det ska gå att bygga bostäder här är att marken saneras, och att kommunen får statsbidrag för att finansiera del av saneringskostnaden. Statsbidragets syfte är att öka bostadsbyggandet och samtidigt sanera förorenade områden. Det har däremot inte fattats något slutligt beslut om att bygga bostäder där ännu.
Ombyggnad av torg i Fagersta
Avser ombyggnad av Järntorget i Fagersta. I projektet ingår även fontänanläggning, belysningsanläggning och förberedelse för laddstolpar.
Nybyggnad av panncentral i Fagersta
Bygglov för nybyggnad av panncentral inom Åvestbo 18:24, Fagersta kommun.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).