Alla aktuella anläggningsprojekt i Storuman

Just nu finns inget projekt i Storuman som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av cykelparkeringshus i Umeå
Ny prövning av nybyggnad av cykelparkeringshus för ca 346 st cyklar
Uppdatering av ödriftprov & dödnätstart vid vattenkraftverk, Skellefteå Kraft
Målet med föreslaget arbete är att ge Skellefteå Kraft uppdaterade och fungerande ödriftplaner i händelse av störningar i elkraftsystemet. Detta åstadkoms genom att uppdatera de befintliga ödriftplanerna så att de stämmer med dagens produktionspark, elnät och belastningar.
Omläggning av avloppsledning i Robertsfors
Avser omläggning av avloppsledning.
Nybyggnad av industrihallar i Malå
Avser tre nya maskinhallar, varav en är 10 x 90 meter. Man bygger ett nytt timmerintag, en ny såglinje, ett uppdaterat justerverk och ny torkanläggning.
Bärighetsförbättrande åtgärder i Östra Ersliden, Ersmark i Umeå
Objektet avser utbyte av befintlig överbyggnad och dränering för del av Jungfruvägen, Tvillingvägen, Stenbocksvägen samt del av anslutande gc-väg. Utbyte av belysning och dagvattenbrunnar.

Se övriga projekt i Västerbottens län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).