Alla aktuella anläggningsprojekt i Sorsele

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Etablering av laddstolpar för bil i Sorsele
Avser el-laddstolpar för personalparkeringar och interna service- & tjänstefordon. Laddstolparnas placering planeras fördelas på 11 olika platser inom kommunen med 1-4 stolpar på vardera. Om inget annat system eller erbjudande tillhandahålls så byggs de interna fordonsladdare som normalladdsystem med 3,7 kW ladd kapacitet.
Upprustning av fasad på vattenverk i Sorsele kommun
Planerat projekt ur investeringsbudget 2022-2024. Avser tilläggsisolering och ny utvändig fasadplåt, dörr- och fönsterpartier, energi/el och översyn av befintligt reservelverk med målsättning att kunna modifiera det till automatstartat vid elavbrott.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).