Alla aktuella anläggningsprojekt i Storfors

Just nu finns inget projekt i Storfors som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Åtgärder VS distribution i Torsby, Etapp 1
Avser åtgärder för ny distribution av varmvatten (VV), varmvattencirkulation (VVC) och indirekt även värme (VS) mellan Kärråsvägen och Mellanvägen, på Kilåsen i Torsby tätort.
Exploatering av industriområde, Arvika
Exploatering av verksamhetsområdet Norra infarten Rosendal/Myråsen Arvika Nybyggnad av området: Id 2124586
Maskinell tuvbearbetning på betade strandängar, Ölmeviken och Brosjön
Natura 2000-områdena Ölmeviken och Brosjön.
Ombyggnad av kaj till parkyta
Ingen tidplan finns för detta projekt.
Ombyggnad av vattenmagasin i Kils Kommun
Avser renovera och bygga om ett befintligt vattenmagasin i Blankeberg, som idag är taget ur bruk. Förutom en upprustning ska en modernisering göras som innebär att äldre funktioner och tekniska lösningar ersätts med nya. Delar som omfattas av byggnationen är i huvudsak ny fasadplåt, takkonstruktion och teknikrum med tryckdörr till reservoaren. En separat byggnad med elinstallationer rivs och nya elinstallationer byggs i teknikrummet.

Se övriga projekt i Värmlands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).