Alla aktuella anläggningsprojekt i Sundbyberg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Finplanering av gator och torg, Ursviks Västra delar, etapp 6
Objektet omfattar finplanering av gator och torg för etapp 6 i Ursviks västra delar.
Utbyte av LED-armaturer i offentlig belysning, Sundbybergs kommun
Kontraktet avser utbyte av LED-armaturer fördelad på två delar. Del 1 avser kontraktsarbeten och del 2 avser option. Del 1 omfattar utbyte av 1000 st LED-armaturer. Del 2 omfattar en option för utbyte av 1000 st LED-armaturer.
Signalarbeten längs Mälarbanan i Sundbyberg
Signalarbeten på sträckan Huvudsta-Duvbo samt till viss del Tomteboda övre och angränsande Citybanan.
Renovering av stödmur mm i Sundbyberg
Här är vad som kommer att utföras: * Betongrenovering av stödmuren genom vattenbilning, injektering av sprickor och återställning med ny betong för att förhindra framtida större skador. * Utbyte av navföljare på befintligt vägräcke från Kohlswaprofil till W-profil, för att säkerställa ökad trafiksäkerhet. * Trasiga delar av staket kommer att bytas ut för att förbättra områdets estetik och funktion.
Markåtgärder vid flerbostadshus i Sundbyberg
Fastigheten Kv Vargen 2 består av 238 lägenheter, 27 lokaler, 12 garageplatser och 6 skyddsrum samt en förskola. Denna entreprenad avser in- och utvändig renovering samt ombyggnation av ett stort antal lokaler till bostäder. Skogsbacken 13-33, Friluftsvägen 4-26 Sundbyberg.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).