Alla aktuella anläggningsprojekt i Lidingö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av värme- och kylanläggning vid Käppalaverket på Lidingö
Utförandeentreprenad avseende installationer för ny värme- och kylcentral. I entreprenaden ingår bland annat installation av två nya gaspannor på totalt ca 1800 kW, tre nya värmepumpar på totalt ca 1500 kW, tre nya kylmaskiner om totalt ca 1200 kW. En av kylmaskinerna är option. I entreprenaden ingår även bland annat arbeten avseende rivning, ventilation, el och styr.
Renovering av anläggning Spisen, Käppalaförbundet Lidingö
Renoveringen omfattar ett flertal åtgärder och teknikområden. Byggnadstekniskt ska rivningsarbeten av befintliga betongmellanplan i bergförlagt schakt, samt bottenplan i stål utföras. Dessa ska ersättas med ett nytt gångplan och spiraltrappa i syrafast stål. Invändig upprustning av ytskikt, vissa markarbeten, montage av klotterspalje på fasad, samt montage av stängsel ingår. Installationer för samtliga aktuella teknikområden, som maskin, el, styr, ventilation, VS ska genomföras i projektet
Utbyte av höghållfasta lager på Lidingöbron i Stockholm
Utbyte höghållfasta lager på Lidingöbron, samtliga lager på stöden 119 och 129.
Nybyggnad av bullerplank på Lidingö
Entreprenaden omfattar byggnation av bullerplank vid Gåshagaleden, Lidingö.
Ombyggnad av parkeringshus på Lidingö
Anmälan av ändring av bärande konstruktion & va i garage.
Installation av laddstolpar vid flerbostadshus i Lidingö
Planer finns för installation av laddstolpar.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).