Alla aktuella anläggningsprojekt i Haninge

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Tillgänglighetsanpassning av busshållplatser i Haninge och Värmdö kommun
Tillgänglighetsanpassning av 9 st busshållplatser (Hagabergsvägen, Skeppsdalsström, Fågelbrovägen och Strömmadal i Värmdö kommun samt Västra Vadviken i Haninge kommun), breddning av väg, nya mittrefuger och sidoområdesåtgärder.
Byte av VA/Värme-kulvert vid Muskö Örlogsbas
Entreprenaden omfattar ombyggnad för att ersätta Värme och VA ledningar i och runt befintlig mediakulvert samt installation av ny ersättning av befintlig pumpgrop på Garnisonsområdet för att säkerställa samt säkra ny och nuvarande medieförsörjning för värme och VA. Arbeten såsom schaktning och förläggning av nya rörledningar i mark för Värme och VA med tillhörande anordningar.
Nybyggnad av parkeringsplats i Haninge
Anläggande av 25 st parkeringsplatser.
Nybyggnad av mast i Haninge
Nybyggnad av mast för mobiltelefoni med tillhörande teknikbod.
Nybyggnad av nätstation i Haninge
Nybyggnad av nätstation, ns83337, 30-2.
Nybyggnad av nätstation i Haninge
Nybyggnad av nätstation.
Nybyggnad av transformatorstation i Haninge
Nybyggnad av transformatorstation.
Byte av av- och påkörningsramp för färjetrafik på Dalarö
Avser tillverkning av ny färjeramp (ersätter befintlig ramp), montering av nytillverkad ramp och driftsättning som totalentreprenad. Rampen används för av- och ombordkörning av fordon på färjor vid Dalarö hotellbrygga.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.