Alla aktuella anläggningsprojekt i Katrineholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av ledningsnät för vatten och avlopp i Katrineholm
Hjälmsätters Samfällighetsförening avser att renovera befintligt ledningsnät för dricksvatten och spillvatten vid Hjälmsätters fritidsområde i Katrineholms kommun.
Leverans av reservkraftverk till Katrineholms kommun
Avser leverans av ett antal reservkraftverk för äldreboenden och trygghetspunkter i Katrineholms kommun. I leveransen ingår montage av anläggningen på plats förutom anslutning till elintag och nätverk som utförs av separat upphandlad elentreprenör. Anvisningar för bygg gällande erforderliga håltagningar ska ingå.
Byte av högspänningsställverk vid skola i Katrineholm
Objektet avser byte av högspänningsställverk inklusive transformatorer och komplettering med intag för reservkraft samt anslutning av reservkraftverk.
Ombyggnad av linjekiosker sträckan Katrineholm-Åby
Ombyggnad 36 volt. Anpassningar i linjekiosker, matning till ordinarie signalsystem ska skiljas från testbanans linjekretsar.
Bullerskydd av uteplatser längs Västra Stambanan, paket 3
Ca 40 fastigheter i befintlig miljö. Katrineholms kommun.
Upprustning av hiss vid Katrineholms station
Modernisering, byte av plåtdörrar till dörrar av glas, byte av hissknappar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).