Alla aktuella anläggningsprojekt i Gnesta

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av vattenverk i Gnesta
Gnesta kommun har beslutat att uppföra ett helt nytt ytvattenverk med sjön Klämmingen norr om Gnesta som råvattentäkt. Upphandlingen avser Konsulttjänster för principförslag, systemhandling och detaljprojektering av nytt vattenverk, samt framtagande av förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenörer för en delad utförandeentreprenad.
Tillgänglighetsanpassning av busshållplatser i Södermanlands län
Korsbackavägen, Dagaborg och Käxlevägen i Gnesta kommun. Sjösa, Jönåker, Nävekvarns IP, Lövsta och Övre Broby i Nyköpings kommun. Fabriksvägen och Västerleden i Trosa kommun. Omfattar totalt 13 busshållplatser.
Utbyggnad av infrastruktur för villatomter i Gnesta
Entreprenaden omfattar utbyggnation av underjordisk infrastruktur, VA, el och fiber till 6 st nya tomter i Björnlunda, Gnesta kommun.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).