Alla aktuella anläggningsprojekt i Hörby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Marksanering vid fd kemtvätt i Osby
Inväntar finansiella beslut.
paration och underhåll av 18 dammar/våtmarker inom Höje å avrinningsområde inom Lund, Lomma och Staffanstorps kommuner
Entreprenaden avser reparation och underhåll av 18 dammar/våtmarker inom Höje å avrinningsområde inom Lund, Lomma och Staffanstorp kommuner. Arbete med rensning av vegetation och sediment får inte ske mellan 2021-04-01 – 2021-06-30.
Anläggning av damm i Hörby kommun
Avser anläggande av ca 1 ha stor våtmark genom schakt i åkermark. Arbetsområdet ligger ca 3,5 km NO om Östraby kyrka i Hörby kommun
Flytt av meteorologisk station i Hörby
Avser flytt av meteorologisk station i Hörby. -Riva nuvarande mätplats, den så kallade triangeln. -Betongplintarna som triangeln är monterad på ska grävas upp. All materiel från nuvarande mätplats ska återanvändas och forslas till den nya mätplatsen, ca 150 meter bort. -På den nya mätplatsen ska marken fyllas upp och planas ut. -Betongplintarna ska grävas ned och triangeln ska monteras tillbaka på plintarna. -elkabel dras till den nya stationen, vilket innebär att en nyanslutning för elen måste göras.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.