Alla aktuella anläggningsprojekt i Hörby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
paration och underhåll av 18 dammar/våtmarker inom Höje å avrinningsområde inom Lund, Lomma och Staffanstorps kommuner
Entreprenaden avser reparation och underhåll av 18 dammar/våtmarker inom Höje å avrinningsområde inom Lund, Lomma och Staffanstorp kommuner. Arbete med rensning av vegetation och sediment får inte ske mellan 2021-04-01 – 2021-06-30.
Nybyggnad av nätstation i Hörby
Nybyggnad av nätstation.
Flytt av meteorologisk station i Hörby
Avser flytt av meteorologisk station i Hörby. -Riva nuvarande mätplats, den så kallade triangeln. -Betongplintarna som triangeln är monterad på ska grävas upp. All materiel från nuvarande mätplats ska återanvändas och forslas till den nya mätplatsen, ca 150 meter bort. -På den nya mätplatsen ska marken fyllas upp och planas ut. -Betongplintarna ska grävas ned och triangeln ska monteras tillbaka på plintarna. -elkabel dras till den nya stationen, vilket innebär att en nyanslutning för elen måste göras.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.