Alla aktuella anläggningsprojekt i Bromölla

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Exploatering inför nytt villaområde i Ivetofta, Bromölla
Avser exploateringsarbeten för nytt villaområde i Ivetofta, Bromölla kommun
Förberedande arbeten inför sluttäckning av deponi i Bromölla
Avser tillhandahållande av resurser i forma av maskiner och yrkesarbetare /anläggningsarbetare för omterrassering, samt utläggning av avjämningslager, inom del, ca. 14 000 till 15 000 kvm, av deponin på Åsens avfallsanläggning i Bromölla kommun. Sluttäckning och återställning av deponin finns på projekt ID 1417944.
Sanering vid räddningstjänsten, Bromölla kommun
Avser sanering vid räddningstjänsten.
Exploatering inför bostadsbyggnation i Näsum, Bromölla
Avser exploatering inför bostadsbyggnation. På området planeras för punkthus, marklägenheter eller radhus.
Sanering vid Åsens avfallsanläggning, Bromölla
Avser återställning, sluttäckning av deponi, Åsens avfallsanläggning. En del av ytan, ca. 14 000 till 15 000 kvm, avses av sluttäckas under 2023 till 2024. Omfattar en totalyta om ca 45 000 kvm. Förberedande arbeten inför sluttäckning finns på projekt ID 2157634.
Nybyggnad av vattenverk i Bromölla
Ny- och ombyggnad samt utvändig änrding av vattenverk.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).