Alla aktuella anläggningsprojekt i Ödeshög

Just nu finns inget projekt i Ödeshög som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av yta för omlastning i Söderköping
Nybyggnad av yta för en omlastningsstation.
Renovering av Ångbåtskajen och del av Kolkajen i Valdemarsviks hamn
Objektet avser pågjutning av en bakåtförankrad spont vid Ångbåtskajen och del av Kolkajen. Kajkanten på kolkajen är ca 40 meter lång och kajkanten på Ångbåtskajen är ca 140 meter lång. Anledningen till åtgärden är för att skydda sponten mot korrosion i vattenlinjen.
Viltolycksreducerande åtgärder i Åtvidaberg
Åtgärder för att minska viltolyckorna i form av faunastängsel, färister och evakueringsmöjligheter längs väg 134 och väg 35.
Ombyggnad av panncentral väster, Motala
Avser ombyggnation av befintlig panncentral, rivning och deponering av gammal utrustning, leverans av ny pannstyrning, renovering av befintlig utrustning och relevant omprogrammering av anläggningens PLC och SCADA.

Se övriga projekt i Östergötlands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).