Alla aktuella anläggningsprojekt i Motala

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Relining av VA-ledningar 2024 i Motala kommun
Objekten avser ledningsrenoveringar med flexibelt foder inklusive serviser och renovering av brunnar. Objekten är belägna inom Motala kommun.
Ombyggnad av panncentral väster, Motala
Avser ombyggnation av befintlig panncentral, rivning och deponering av gammal utrustning, leverans av ny pannstyrning, renovering av befintlig utrustning och relevant omprogrammering av anläggningens PLC och SCADA.
Invallning av oljetank vid P2 HVC, Bergsättersverken i Motala
Invallningen av oljecisternen på 800 kubikmeter ska utökas. Befintlig invallning ska höjas i omfattning och utförande enligt handlingar. Påbyggnad av befintlig invallning ska utföras med betong för att detta ska kunna genomföras kommer ombyggnationer att utföras även på intilliggande byggnad. Oljescisternen är belägen vid Bergssättersverken i Motala.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).