Alla aktuella anläggningsprojekt i Boxholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Anläggning av ny huvudvattenledning i Boxholm
Avser nyanläggning av ny huvudvattenledning i Carl Tryggers väg, längd cirka 570 m. På del av sträckan, 460 m, skall även självfallsledning för spillvatten förläggas, samt infodring av ny huvudvattenledning i befintlig V300 eternit i Tranåsvägen, längd cirka 230 m.
Sluttäckning, tät- och dräneringsskikt vid deponi i Boxholm, etapp 1
Entreprenaden omfattar i huvudsak sluttäckningsarbete för etapp 1 vid Åsbodalens avfallsanläggning i Boxholms kommun. Upphandlingen handläggs av Motala kommun.
Dykbekämpning av sjögull i sjön Sommen, Länsstyrelsen Östergötland
Under juli och augusti månad ska bestånd av den invasiva främmande arten sjögull plockas bort för hand med hjälp av dykare i sjön Sommen i Östergötland. Sjögull förekommer i grundområden från 0,5 till 4 m.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).