Alla aktuella anläggningsprojekt i Övertorneå

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av vattentorn i Hedenäset
Objektet avser renovering av vattentornet i Hedenäset. Vattentornet är ca 35 m högt med stomme av betong. Vattenreservoaren rymmer ca 250 m³.
Byte av ventilationsaggregat och styrskåp på brandstation i Övertorneå
Övertorneå kommun har för avsikt att byta ut två gamla ventilationsaggregat med tillhörande utrustning vid Övertorneå brandstation till nya ventilationsaggregat samt byta ut styrskåpet.
Instängsling av skyddsvärda objekt i Övertorneå kommun
Övertorneå kommun Tekniska enheten/VA är i behov av instängsling av skyddsvärda objekt. Entreprenaden avser leverans och uppsättning. Entreprenören skall underteckna sekretessavtal när arbete utförs på säkerhetsskyddade objekt.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).