Alla aktuella anläggningsprojekt i Sävsjö

Just nu finns inget projekt i Sävsjö som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Sanering och urgrävning av mark i Jönköping
Avser schaktning och urgrävning av förorenad mark, rivning av betongkonstruktioner ovan och under mark Arbetsområdet avgränsas av gatorna Gjuterigatan, Kyrkogatan, Oxtorgsgatan och Verkstadsgatan.
Byggledare el, kraft och vägbelysning för Jönköping och Kalmar län
Option: Beställaren har möjlighet att förlänga avtalet med ytterligare 2+1 år.
Naturvärdesinventering för Råslätt södra, Jönköpings kommun
I samband med framtagande av ny detaljplan för del av Råslätt 6:1 och del av Ljungarum 2:3 (Råslätt södra), behöver Jönköpings kommun en naturvärdesinventering.
Renovering av bro på väg 580 över Västerån i Burseryd
Reparation av limträbro. Delar av de yttre fuktskadade limträbalkarna behöver bytas ut, utbyte av panel på sidorna av bro samt droppbleck, ny infästning av räcken, utbyte ankarplattor för förankring av spännstag, nya övergångsplåtar och ny kantlösning för avvattning.
Renovering av brygga i Huskvarna
Objektet avser rivning av befintlig brygga och uppförande av ny brygga på samma plats. Rivningen omfattar hela konstruktionen inklusive pålar och landfästen. Ny brygga utförs i tryckimpregnerat virke och förses med 36 st nya Y-bommar (35 st båtplatser). Grundläggning för brygga utförs med med skruvpålar och landfästen/grusskift utförs i platsgjuten betong. Nya grusvägar anläggs mellan landfästen/grusskift till brygga och befintlig grusväg. Ny väg anpassas i bredd efter landfäste till brygga.

Se övriga projekt i Jönköpings län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).