Alla aktuella anläggningsprojekt i Habo

Just nu finns inget projekt i Habo som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Förnyelse av styrsystem i pumpstation för lakvattenhantering, Stomsjö, Värnamo kommun
Avser utbyte och förnyelse av styrsystem i pumpstationen och övrig elinstallation.
Nybyggnad av logistikanläggning på Bredasten, Värnamo
Avser nybyggnad av logistikbyggnad för Båfi Pac AB på Bredasten industriområde i Värnamo. Byggnaden kommer att ha en yta om ca 4000 kvm.
Ombyggnad av avloppsreningsverk i Jönköping
Avser ombyggnad av ett befintligt avloppsreningsverk i Bottnaryd. En kapacitetshöjning. Option på ytterligare ett avloppsreningsverk finns på projekt ID: 2077871
Ombyggnad av Österlånggatan, Eksjö
Avser ombyggnad av Österlånggatan i Eksjö med utförande av ny underbyggnad, överbyggnad, omisolering av stenvalvbro och ytskikt gatumark samt plantering av nya träd. Även ombyggnad av va-anläggning ingår. Etapp 2 sträcker sig från Mejerigatans anslutning till sista infarten vid Willys- parkeringen.
Underhållsbeläggning varm/värme och tank i Region Syd
Omfattar 5 beläggningsgrupper; GK 2205 Varm, GK 2206 Varm/värme, GK 2207 Tank, FH 2209 Tank, FH 2210 Tank.

Se övriga projekt i Jönköpings län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).