Alla aktuella anläggningsprojekt i Varberg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Förläggning av optokabel sträckan Borås-Varberg
Förläggning av multidukt, blåsning och skarvning av mikrokabel, framtagande av förläggningslinje med skåpplaceringar samt kabelanslutningar till skåp på sträcka Borås-Varberg, bandel 656 km 134+414 till Km 215+400.
Nybyggnad av räddningsstation i Skällinge, Varberg
Skällinge räddningsstation behöver större och mer ändamålsenliga lokaler. Den befintliga räddningsstationen är gammal och uppfyller inte dagens lokalbehov.
Anläggande av VA-ledningar för verksamhetsområde i Varberg
Avser anläggande av VA-ledningar för nytt verksamhetsområde i Hunnestad.
Breddning och anpassning av GC-banor i Varberg
Objektet avser GC Inre tvärstråk Etapp 2. Projektet omfattar följande: breddning av befintlig gång- och cykelväg, ca 1400 m, 3 st passager vid tre cirkulationsplatser, kanalisation för el-ledningar, byte av belysning samt 4 st hållplatslägen och ytterligare en hållplatsperrong.
Nybyggnad av maskinhall på Övrevi, Tvååkers IP, Varberg
Objektet avser nybyggnation av en maskinhall på Övrevi på Tvååkers IP i Varbergs kommun. Pris på option gällande solcellsanläggning ska även lämnas.
Nybyggnation av en inglasad förbindelsegång till Arena Varberg
Avser nybyggnation av en inglasad förbindelsegång från Rotundan till Arena Varberg.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).