Alla aktuella anläggningsprojekt i Söderhamn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Centrumutveckling i Söderhamn, etapp 3
I etapp 3 ingår: Ny gång- och cykelbro med placering strax öster om Sibylla. Flytt av busscentral till andra sidan gatan. P-platser längs stora delar av Södra hamngatan. Renovering av Hamnbron, en halva i taget Gång- och cykelväg närmast ån, innebär att gatan görs något smalare Området runt Järnbron görs mer trafiksäkert. Parallellt med att etapp 3 genomförs kommer Söderhamn Nära att göra ledningsarbeten i Södra Hamngatan.
Marksanering i Söderhamn
Uppdragets omfattning är att ta fram en helhetslösning med geoteknisk undersökning och konstruktionslösning med handlingar för åtgärd av strandutformning samt ta fram förfrågningsunderlag för en totalentreprenad.
Ombyggnad av innergård vid omsorgsboende i Ljusne
Avser ombyggnad av innergården vid Björkbacka omsorgsboende Ljusne, Söderhamns kommun. Arbetet omfattar renovering och ombyggnad av befintlig innergård, markarbeten, beläggning, mark ramper, planteringar, belysning mm. Ingår även 2 st pergola, platsbyggda bänkar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).