Alla aktuella anläggningsprojekt i Ljusdal

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av vindkraftverk norr om Los
Nybyggnad av 43 turbinpositioner. Miljötillståndet omfattar 43 turbinpositioner med en totalhöjd om 220 m, vilket med dagens turbinteknik motsvarar nästan 300 MW i kapacitet.
Ny 145 kV ledning mellan Torpberget - Pajkölen
I området Kölvallen i Ljusdals kommun planeras ett anläggande av en vindkraftpark. För att möjliggöra överförandet av vindkraftsparkens producerade elenergi till det publika nätet planerar Ellevio för en ny, ca 6 km lång, 145kV ledning mellan station Pajkölen och station Torpberget. Entreprenaden omfattar i huvudsak materiel, kabelschakt, borrning vid väg- och bäckpassager, förläggning och skarvning av två parallella förband kraftkabel med tillhörande jordlinor samt förläggning och skarvning av optorör med fiberkabel för kommunikation och temperaturmätning.
Nybyggnad av transformatorstation i Ljusdals kommun
Avser nybyggnation av transformatorstation 130/30kV för vindkraftsanslutning. I närheten av Los/Kårbole ska ny vindkraftspark, Kölvallen, anläggas. Därav behöver en ny uppsamlingsstation Pajkölen 130/30kV anläggas. I stort ska station bestå av ett (1) 130kV utomhus ledningsfack, 130kV samlingsskena, tre (3) transformatorfack, tre (3) krafttransformatorer 145/36kV 120 MVA, 36kV luftisolerat inomhusställverk, nollpunktsutrustning och tillhörande kontrollutrustning.
Återställning av vattenmiljön mm Gävleborg
Drygt 10 mil längs Ljusnan och Voxnan.
Rivning av avloppsreningsverk i Färila
Avser komplett rivning av byggnad ned till- och med grundplatta, fundament och markisolering.
Ombyggnad till gc-bro i Ljusdal
Utförande av ombyggnad av en tidigare järnvägsbro över Ljusnan till gång- och cykelbro vid Edänge, Ljusdals kommun.
Nybyggnad av transformatorstation i Ljusdal
Ansökan om bygglov för nybyggnad av transformatorstation på kåsjö 8:5 i järvsö.
Tillbyggnad av bensinstation i Ljusdal
Ansökan om bygglov för tillbyggnad av bensinstation på storbyn 12:8 i färila.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).