Alla aktuella anläggningsprojekt i Säter

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av krafttransformatorer, Dala Energi AB, Leksand
Avser inköp av två nya krafttransformatorer för att ersätta befintliga krafttransformatorer T1 och T2 i station M120 Slättgärdet. Arbetet omfattar uppställning på nya fundament och montage till driftfärdigt skick av de nya krafttransformatorerna.
Nybyggnad av sjöledning i Ulvsjön, Säter kommun
Avser anläggande av sjöledning i Stora och Lilla Ulvsjön. Sträckan för spilledning som ska förläggas är mellan denna nya pumpstation i Grängshammar och Skenshyttans pumpstation. Parallellt med spillvattenledningen ska också en vattenledning förläggas mellan Grängshammar- Skenshyttan- Skaraborg.
Beläggningsarbeten och förstärkning av enskild väg i Solvarbo, Säters kommun
Långhag-Solvarbo vägsamfällighet vill låta utföra beläggningsarbeten på enskild väg, samt förstärkningsarbeten på del av vägsträcka, med tillhörande arbeten.
Borttagning vandringshinder i Ljusterån, Säters kommun
Upphandlingen avser konsulttjänster för utredning av vattenhinder i Ljusterån, Säters kommun. Arbetet är till stor del finansierat via bidrag från Länsstyrelsen i Dalarnas län.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).