Alla aktuella anläggningsprojekt i Gagnef

Just nu finns inget projekt i Gagnef som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nytt exploateringsområde för ekoby i Grangärde
Planerat projekt efter etapp 1, objektnummer 814447. Etapp 2 omfattar 10 tomter.
Förläggning av ny vattenledning i Lugnet, Rättviks kommun
Avser förläggning av vattenledning av PE med innerdimension minst 130 mm. Förläggning ska utföras med schakt väster om Klockarbäcken och med styrd jordborrning resterande del. Längd för sträcka som schaktas är ca 45 m och längd för sträcka som borras är ca 1080 meter.
Nybyggnad av bensinstation i Falun
Byte och montering av ovanjordisk cistern.
Utbyggnad av VA-nätet till Pusselbo-Repbäcken, Borlänge, etapp 2
Utbyggnad av VA-nätet i Pusselbo, Repbäcken, Älvnäsgården, Båtsta, Strandarna och Färjenäs. Utbyggnationen kommer påbörjas tidigast år 2023. Etapp 1 finns på projektid: 1626140
Nybyggnad av panncentral i Vansbro
Ansökan om bygglov för nybyggnad av panncentral.

Se övriga projekt i Dalarnas län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).