Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där konsult inte är upphandlad i Hjo

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering och påbyggnad av flerbostadshus i Hjo
Planer finns för renovering av flerbostadshus på Vasagatan. Ytterligare ett våningsplan skapas som nås via ett nytt trapphus där samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade med hiss. Fönster, balkonger och fasader byts ut och renoveras i samma projekt. Befintliga lägenheter kan renoveras i den takt som behövs.
Om- eller nybyggnad för Folktandvården i Hjo
Folktandvården i Hjo söker en ny lokal i form av upphandling av hyresvärd. En hyresvärd som anpassar en befintlig byggnad eller uppför en ny byggnad för Folktandvården och sedan hyr ut denna till Västra Götalandsregionen. Lokalen skall bestå av besöksytor, behandlingsrum och personaldelar och vara lokaliserad inom Hjo tätort.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).