Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där konsult inte är upphandlad i Dals-Ed

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av väg 2183 mellan Ed-Nössemark
Bärighet- och förstärkningsåtgärder (BK4). Från Mäfällingen och ca12 km söderut mot Ed. Breddning, avvattningsåtgärder, infräsning makadam och viss kurvrätning.
Ombyggnad av gymnasieskola i Dals-Ed
Hus B på Utsiktens gymnasieskola behöver uppdaterad ventilation. Aggregat skall bytas och fläktrummen skall byggas ut. Ny kåpa till köket och delvis ny kanaldragning. En trappa invändigt samt en trappa utvändigt skall ordnas till vindsplan för att underlätta service och underhåll i fläktrummen. Fläktrummen skall göras som egna brandceller, mer information om hur det påverkar befintliga kanaler mm anges i brandskyddsbeskrivning och övriga handlingar.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).