Alla planerade nybyggnationer där entreprenör inte är upphandlad i Laholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Laholm
Avser nybyggnad av flerbostadshus.
Nybyggnad av administrations- och driftsbyggnad m.m. i Laholm
Projektet avser nybyggnation av administrations- och driftslokaler tillhörande utemiljöer och parkeringar. Tillbyggnation av nya driftslokaler för utegrupper/snickeri och måleri. Nya förrådsbyggnader och carport för kommunal verksamhet. Anpassning av lagerytor. Yttre ytor på annan fastighet som behöver anpassas pga. förtätningen på fastigheten. Verksamhetsanpassningar och förbättringar för övriga kommunala verksamheter inom fastigheten. Eventuella centrala värmeinstallationer.
Nybyggnad av industri, handel, kontor mm
Avser nybyggnad av industri, handel och kontor.
Nybyggnad av radhus i Laholm
Avser nybyggnad av 20 bostäder i radhusform i Allarp. Bostäderna uppförs i 2 plan och i 2 olika storlekar, 107 respektive 120 kvm BOA.
Nybyggnad av flerbostadshus i Laholm
Nybyggnad av flerbostadshus. Antal lägenheter är ännu ej fastställt.
Nybyggnad av bilanläggning i Mellbystrand, Laholm
Planer finns för etablering av bilservice tillsammans med tillhörande försäljning, kontor och lager i korsningen E6- riksväg 24 i Mellbystrand.
Nybyggnad av industrihus i Laholm
Planer för nybyggnad av industri.
Utveckling av affärsområde i Mellbystrand
Fd Hotell Mellbystrand tre laxar vid E6 mellan Halmstad och Båstad kommer rivas och därefter utvecklas området, med vad är ännu oklart. Rivningen utförs på id: 2155054
Nybyggnad av industrihus i Laholm
Planer finns för nybyggnad av industri.
Nybyggnad av industrihus i Laholm
Nyetablering av verksamhetsbyggnader om ca 3900 kvm.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).