Alla planerade industriprojekt i Vellinge

Just nu finns inget projekt i Vellinge som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Rivning- och byggnad av oljecistern vid Gunnesboverket i Lund
Avser en komplett uppsättning av ny cistern (2000 m3) för HVO med kringsystem. Befintlig oljecistern rivs till viss del och används som invallning till den nya HVO cisternen.
Nybyggnad av industrihus i Lund
Nybyggnad av industribyggnad.
Ombyggnad av sophus i Staffanstorp
Ombyggnad av sophus.
Rivning av industrihus i Lund
Rivning av industrilokaler.
Ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona
Avser ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona. Etapp 2: Friidrottsarena Ytor för spontanidrotter Tennisbanor Gullstrandsskolans idrottshall Ridanläggning Projektet är indelat i 4 etapper och totalkostnaden för etapperna landar på 900 mkr.

Se övriga projekt i Skåne län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).