Alla planerade bostadsprojekt i Hjo

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Hjo, etapp 1
Planer finns för nybyggnation av flerbostadshus i ett sjönära läge. I etapp 1 planerar man för 75 bostäder i 24 meter höga flervåningshus.
Nybyggnad av flerbostadshus i Hjo, etapp 2
Planer finns för nybyggnation av flerbostadshus i ett sjönära läge. Etapp 1 finns på projektid: 2161064 och där planerar man för 75 bostäder i 24 meter höga flervåningshus. Totalt i området planeras för 150 lägenheter. Detta avser etapp 2. Omfattning oklar.
Nybyggnad av kedjehus i Knäpplan, Hjo
Avser nybyggnad av totalt 24 bostadsrätter i kedjehusform på Knäpplanområdet. Det blir 16 kedjehus i två plan samt 8 enplanshus.
Nybyggnad av bostäder i Fågelås, Hjo
Planer finns för nybyggnad av bostäder med lantlig karaktär med lägenheter i varierande storlekar vid en befintlig gård.
Renovering och påbyggnad av flerbostadshus i Hjo
Planer finns för renovering av flerbostadshus på Vasagatan. Ytterligare ett våningsplan skapas som nås via ett nytt trapphus där samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade med hiss. Fönster, balkonger och fasader byts ut och renoveras i samma projekt. Befintliga lägenheter kan renoveras i den takt som behövs.
Nybyggnad av kedjehus i Hjo
Detaljplanen avser möjliggöra byggnation av bostäder i ett tidigare redan bebyggt område. Planer finns på att bygga bostäder i form av 2 parhus/lägenheter.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).