Alla planerade bostadsprojekt i Gnesta

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder i Vårdinge, Gnesta
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra byggnation av bostäder i form av villor, parhus och mindre flerbostadshus inom fastigheten Visbohammar 1:27.
Nybyggnad av flerbostadshus i Gnesta
Detaljplaneprogrammet kommer att fokusera på att skapa nya bostäder och samtidigt bevara och förstärka den befintliga miljön i området.
Nya bostäder i Gnesta
150 bostäder.
Nybyggnad av flerbostadshus i Gnesta
Gnesta 4:12, 16:3, 16:7, 16:8 och 16:9.
Nya bostäder i Gnesta
150 bostäder.
Ny stadsdel i Gnesta
Projektet kommer att etappindelas. 4 områden varav 3 redan är tilldelade.
Nya bostäder i Gnesta
Planens syfte är att möjliggöra byggnation av 20-25 nya hyresbostäder i form av radhus. Gnestahem äger sedan tidigare 16 bostäder i anslutning till området och planerar att utveckla det nya området i samma stil.
Stambyte samt renovering i flerbostadshus i Gnesta
Objektet avser stambyte av spillvatten, värme, tappvattenledningar samt utbyte av el-ledningar och el-centraler på fastigheten KV Snickaren, Torggatan 17 och 19 i Gnesta. Asbestsanering av 10 st badrum per hus ska ingå i anbudet. Optioner är att installera vattenburen golvvärme i badrum samt att även utföra arbeten enligt ovan på Torggatan 21 och 23.
Stambyte samt renovering i flerbostadshus i Gnesta
Stambyte och renovering av badrum.
Renovering av balkonger och loftgångar i flerbostadshus i Gnesta
Avser renovering av balkonger och loftgångar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).