Alla planerade bostadsprojekt i Bjuv

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder, äldreboende mm i Bjuv
Detaljplanen avser möjliggöra två byggnadskroppar som ramar in området och skapar ett torgrum i mitten. Den norra byggnaden i form av en lamell i tre våningar kan inrymma bland annat bostäder, trygghetsboende och centrumverksamheter. Den större byggnadsvolymen i det sydöstra hörnet möjliggör ett flertal olika funktioner såsom bibliotek, möteslokaler, kontor, äldreboende med tillhörande gemensamhetsytor, bostäder, centrumverksamheter samt parkering, även i form av ett underjordiskt garage (antal våningar okänt). Byggnaden föreslås trappa ner mot bäcken och motsvarar som högst fem våningar vilket bedöms vara en stadsmässig skala och höjd.
Nybyggnad av flerbostadshus i Bjuv
Planen att möjliggöra nybyggnation för flerbostadshus.
Nybyggnad av radhus i Bjuv
Avser nybyggnad av 40 bostäder i form av radhus i Bjuv.
Nybyggnad av flerbostadshus i Bjuv
Planer finns för ca 150 bostäder i olika storlekar i 2-3 våningar och utförande på en 15000 kvm stor tomt
Ombyggnad av lokal till lägenheter i Bjuv
Avser ombyggnad till flerbostadshus med 18 st lgh fördelat på ca 2050 kvm BTA. Fastigheten ska även renoveras utvändigt genom att den tillbyggda entrén rivs, fasaden ska tilläggsisoleras och bekläs med ny fasad. Invändigt blir det ny planlösning med nya ytskikt och installationer. Solceller monteras på tak.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).