Alla planerade byggprojekt i Färgelanda

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder i Färgelanda
Syftet med en ny detaljplan i Färgelanda centrum är att skapa fler bostäder, både villor och flerbostadshus. Eventuellt kommer bestämmelse om skola även införas.
Nybyggnad av förskola i Färgelanda
Avser nybyggnad av förskola med åtta avdelningar och kommer ersätta förskolorna i Stigen, Höjden och Håvesten. Förskolan blir en konceptförskola och byggs i centrala Färgelanda.
Ombyggnad av väg 172 vid Härsängen
Profiljustering, kurvrätning och breddning. 1 km lång sträcka, breddning till 8 meter.
Nybyggnad av bostäder i Rådanefors, Färgelanda
Ny detaljplan för att bygga fler bostäder i Rådanefors. Placeringen av detaljplanen syftar till att förtäta befintlig bebyggelse.
Totalrenovering av förskola i Färgelanda
Förskolan byggdes 1981 och har en total lokalyta på ca 200kvm Invändigt: Ytskiktsrenovering i befintlig byggnad samt utbyte av ventilationsaggregatet, el, porslin, m.m. Utbyte av samtliga tekniska system t.ex. ventilation, el, belysning. Viss rumskomplettering. Utvändigt på byggnaden: Utbyte av takmaterial, fönsterbyte samt fasadmålning.
Tillbyggnad av bussgarage i Färgelanda
Tillbyggnad av bussgarage.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).