Alla planerade byggprojekt i Essunga

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Rivning och nybyggnad av skola i Jonslund, Essunga
Planer finns för nybyggnad av större lokaler för Jonslunds skola och förskola. Under tiden som nybygget pågår kommer eleverna att kunna gå kvar i de nuvarande lokalerna. När den nya skolan står klar så planerar man att riva den gamla byggnaden.
Nybyggnad av verksamhetslokaler i Nossebro, Essunga
Planer finns på att riva och bygga mer lageryta.
Nybyggnad av bostäder i Essunga
Nybyggnad av flerbostadshus typ radhus i ett plan. Huset byggs på plats där det tidigare stått ett tvåvånings flerbostadshus (nedbrunnet). På fastigheten finns en befintlig byggnad, som idag används som lager och garage för Essunga Bostäder, vilken ska renoveras.
Påbyggnad av industrihus i Essunga
Projektet avser påbyggnad av industribyggnad för processindustri.
Tillbyggnad av industrihus i Essunga
Projektet för etapp 2 omfattar nybyggnad och ombyggnad av industrihus. Rivning, fasadarbeten, sockelelement, sandwichelement, plåtarbeten ingår.
Nybyggnad av kommunförråd i Essunga
Upptaget i kommunens investeringsbudget.
Invändigt- och utvändigt underhåll av samlingslokal i Essunga
Avser renovering av ytskikt, ventilation och värme alternativt rivning och nybyggnad av bio.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).