Alla planerade byggprojekt i Överkalix

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering eller nybyggnad av brandstation i Överkalix
Renovering alt. nybyggnad av brandstation.
Anläggande av ny VA-ledningar i Överkalix
Avser ombyggnad av VA-ledningar.
Nybyggnad av äldreboende i Överkalix
Planer finns för nybyggnad av äldreboende.
Fönsterbyte på flerbostadshus i Överkalix
Samtliga fönster och balkongdörrar i huskropp C ska bytas. Alla fönster och balkongdörrar i huskropp B ska bytas förutom de på adressen Föreningsgatan 5 och en tidigare redan bytt dörr på föreningsgatan 7. Två källardörrar i huskropp A och C byts. Objektet avser fastigheten Bränna 5:3 och 5:5, Adress: Föreningsgatan 1–11, Överkalix.
Energieffektivisering/byte av ventilationsaggregat vid Överkalix hälsocentral
Avser byte av ventilationsaggregat i byggnad 105 på Överkalix hälsocentral. Konsult handlas upp tillsammans med projekt 2118188, 2118200 och 2118202.
Nybyggnad av utomhusscen i Överkalix
Överkalix kommun planerar att anlägga en av en utomhusscen med placering i den sk blåhusparken. Scenen ska i huvudsak nyttjas vår, sommar och höst.
Utjämning av slalombacke Storlappberget i Överkalix
Brant skevande del i backen utjämnas så att slalombacken kan utnyttjas i sin fulla bredd. Jord och berg schaktas och omplaceras inom området. Arbetet omfattar avverkning och röjning, avbaning av vegetativt ytskiktslager, komplett schakt, fyll och utjämning av mark samt påförande av avbaningsmassor.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).